Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Миксери

Миксери
Прикажи:
Подреди по:
Лесен миксер кој е наменет за еднократна изработка на смеса при градежни работи во мала мера, и..
4.790 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Овој моќен миксер е дизајниран за мешање градежни материјали како малтер, лепак, б..
9.690 ден.
Миксер за градежни смеси, двоен, 1800W, EXTOL PREMIUM
8890610
Нема Залиха
Миксерот со две глави е наменет за мешање и подготвување градежни материјали како малтер., гипс, инј..
13.490 ден.
Мешалка за градежни смеси 1200W, EXTOL PREMIUM, MX 1200 P
8890600
Нема Залиха
Мешалка наменета за мешање градежни материјали како што се, малтери, лепила, бои и лакови. Електронс..
5.490 ден.
Мешалка за градежни смеси  1600W, EXTOL PREMIUM, MX 1600 DP
8890601
Нема Залиха
Мешалка наменета за мешање градежни материјали како што се, малтери, лепила, бои и лакови. Електронс..
7.930 ден.
Loading...
Loading...
Loading...