Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ударни Чекани

Ударни Чекани
Прикажи:
Подреди по:
Ударен чекан SDS plus, 2,5J
401223
Нема Залиха
Главни технички параметри: напон фреквенција 230V/50Hz, 800W, брзина 0-1050/min, удар 0-4700/min, пр..
4.490 ден.
Ударен чекан SDS plus, 1050W, 5J, 13mm, EXTOL CRAFT
401232
Нема Залиха
Моќен ударен чекан наменет на хоби работа - дупчење во бетон и ѕид, и лесно и средно тешки работи - ..
5.870 ден.
Моќен ударен чекан за кршење и дупчење со SDS max прифат. Дупчење во бетон 35 mm. Со анти-вибрационе..
15.490 ден. 13.990 ден.
Моќен ударен чекан, идеален за  дупчење, сечење во ѕид и бетон. Робусен индустриски дизајн. Со ..
22.990 ден. 19.990 ден.
Моќен ударен чекан за дупчење со SDS Plus прифат. Max дијаметар на бургии за бетон 30mm. Со анти-виб..
12.490 ден.
Електричен ударен чекан, HEX 17, 14J, EXTOL INDUSTRIAL
8790300
Нема Залиха
КАРАКТЕРИСТИКИ Благодарение на малата тежина од 5,5 кг, може да се користи подолг временски перио..
15.490 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција: 230V/50Hz, моќност 1250W, брзина 450/min, брзина ..
13.490 ден. 12.190 ден.
Моќен ударен чекан наменет за работа со градежни материјали како цигли, бетон, камен и дрво. Со 3 фу..
11.790 ден. 10.590 ден.
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 1500W, брзина 800/min..
7.490 ден.
Моќен ударен чекан за дупчење и кршење наменет за работа со градежни материјали како цигла, бетон, к..
6.990 ден.
Ударен чекан SDS plus, 3,4J, EXTOL PREMIUM
8890250
Нема Залиха
Практичен ротирачки ударен чекан за дупчење во ѕид и бетон, дупчење на жлебови во порозен бетон и си..
6.590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...