Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Ударни Чекани за Дупчење

Ударни Чекани за Дупчење
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 1500W, брзина 800/min..
8.990 ден.
Моќен ударен чекан наменет за работа со градежни материјали како цигли, бетон, камен и дрво. Со 3 фу..
11.790 ден.
Моќен ударен чекан за дупчење со SDS Plus прифат. Max дијаметар на бургии за бетон 30mm. Со анти-виб..
12.490 ден.
Ударен чекан SDS plus, 4J, 13mm, EXTOL PREMIUM, PHD 3
8890210
Нема Залиха
Моќен ударен чекан за дупчење и кршење наменет за работа со градежни материјали како цигла, бетон, к..
Прашај за Цена
Ударен чекан SDS plus, 3,4J, EXTOL PREMIUM
8890250
Нема Залиха
Практичен ротирачки ударен чекан за дупчење во ѕид и бетон, дупчење на жлебови во порозен бетон и си..
6.590 ден.
Ударен чекан SDS plus, 2,5J
401223
Нема Залиха
Главни технички параметри: напон фреквенција 230V/50Hz, 800W, брзина 0-1050/min, удар 0-4700/min, пр..
4.490 ден.
Ударен чекан SDS plus, 1050W, 5J, 13mm, EXTOL CRAFT
401232
Нема Залиха
Моќен ударен чекан наменет на хоби работа - дупчење во бетон и ѕид, и лесно и средно тешки работи - ..
5.870 ден.
Loading...
Loading...
Loading...