Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дупчалки

Дупчалки
Прикажи:
Подреди по:
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во различни материјали, вклучувајќи ѕидарски и порозен бето..
3.690 ден.
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во различни материјали, вклучувајќи ѕидарски и порозен бето..
4.190 ден.
Многу моќна и стабилна ударна дупчалка со моќен мотор со моќност од 1050W и футер со опсег на стегањ..
5.590 ден.
Моќна дупчалка со 2 брзини, висококвалитетни лагери и запчаници, за професионална работа и долготрај..
6.690 ден.
Моќна дупчалка со висококвалитетни лагери и запчаници, за професионална работа и долготрајно оптовар..
4.890 ден.
Врз основа на 1 оценувања.
Ударна дупчалка, 1100W, EXTOL PREMIUM, ID 1100 K
8890048
Нема Залиха
Моќна 2-брзинска ударна дупчалка со метален футер, наменета за дупчење во ѕид,метал, мешање бои со м..
5.369 ден.
Ударна дупчалка, 1100W, EXTOL PREMIUM
8890052
Нема Залиха
Многу моќна и стабилна ударна дупчалка со моќен мотор со моќност од 1100W. Дизајнирана е специјално ..
5.470 ден.
Ударна дупчалка, 1100W, EXTOL CRAFT
401190
Нема Залиха
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во разни материјали, вклучувајчи и ѕидови и порозен бетон. ..
3.139 ден.
Ударна дупчалка со клик-лок футер,550В
8890015
Нема Залиха
 Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, 550W, брзина 0-3000/min, почеток на уд..
2.490 ден.
Ударна дупчалка 750W, EXTOL CRAFT
401182
Нема Залиха
Главни технички параметри: Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 750w, брзина 0-3000/min, ф..
2.690 ден.
Ударна дупчалка 550W, EXTOL CRAFT
401163
Нема Залиха
Моќна ударна дупчалка погодна за дупчење во разни материјали, вклучувајќи, ѕидови и порозен бетон. Г..
2.270 ден.
Ударна дупчалка 550W
8890014
Нема Залиха
Напон/фреквенција 230V/50Hz, 550W, брзина 0-3000/min, почеток на удари 0-48000/min, метален футер, 1..
2.290 ден.
Електрична дупчалка 850W, EXTOL PREMUM
8890033
Нема Залиха
Главни технички параметри: напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 850W, брзина 0-2800/m..
3.990 ден.
Електрична дупчалка 450W
8890001
Нема Залиха
Главни технички параметри:Напон/фреквенција 230V/50Hz, моќност 450W, брзина 0-2800/min, прифат 3/8-2..
2.190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...