Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пиштоли

Пиштоли
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 230V/50Hz, моќност 25W, max моќност 70W, време на активација 3-5min, дија..
299 ден.
Лесен леткум за прецизно лемење електрични и електронски кола. Главни технички параметри: напон /фре..
599 ден.
Главни технички параметри: напон / фрекфенција: 230V / 50Hz Потрошувачка на енергија: 65 вати. ..
599 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
499 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
339 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
599 ден.
Одлични перформанси и обликувана дршка за удобна работа. Модел 9923 во куфер со додатоци. Главни тех..
1.290 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 40W, максимум потрош..
499 ден.
Напојување 100-240V~50/60Hz, 5 V DC, 2000 mA, ширина на жица170mm, дебелина на жица 0,2mm, долж..
1.490 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон/фреквенција 230V/50Hz, влезна моќност 70 W, поставување на температурата..
1.890 ден.
Моќен фен со континуирана променлива температура, посебно погоден за отстранување боја, налепници, в..
2.990 ден.
Моќна станица за лемење со микропроцесор со температурен опсег 200-450 ° C, со LCD дисплеј и фин..
4.490 ден.
Топловоздушниот фен е наменет за депонирање површини за отстранување на облоги (бои, лакови), з..
4.790 ден.
Лесен за користење, модел 9920 во куфер без додатоци. Главни технички параметри: напон / фреквенција..
799 ден.
Аналогната станица за лемење е наменета примарно за лесно лемење кое бара прецизност и контрола на т..
1.690 ден.
Се користи за нанесување на бои и лакови кои содржат растворувачи, бои на водена база, мрсни бо..
1.590 ден.
За лепење на материјали, поправки, сврзување, запечатување и фугирање. Главни технички параметри: на..
990 ден.
Се користи за нанесување на бои и лакови кои содржат растворувачи, бои на водена база, мрсни бо..
2.290 ден.
Лесен за ракување, моделот 9921 доаѓа во куферче со додатоци. Главни технички спецификации: напон..
1.190 ден.
Пиштол за пластичен лепак, 100W, 11mm, EXTOL PREMIUM, GG 100 PTC
8899004
Нема Залиха
Пиштол за растопен лепак Extol Premium е наменет за топење, и нанесување на топол стопен лепак за по..
1.990 ден.
Пиштол за лемење со трансформатор, 175W, EXTOL CRAFT
9922
Нема Залиха
Одлични перформанси и обликувана дршка за удобна работа. Модел 9922 во куфер без додатоци. Главни те..
735 ден.
Пиштол за лемење со трансформатор и контрола на температура 200W, EXTOL PREMIUM
8894510
Нема Залиха
Пиштол за лемење кој примарно е наменет за меко лемење и лепење и одлепување на пластика, и горење н..
1.799 ден.
Електрична хефталка 45W, EXTOL CRAFT
420101
Нема Залиха
Електричната хефталка е наменета за прицврстување на ткаенини, фолии, кожа, картон, декоративни и из..
1.590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...