Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Топловоздушни Фенови

Топловоздушни Фенови
Прикажи:
Подреди по:
Топловоздушен фен, 2000W
411013
Нема Залиха
Напон/фреквенција 230v/50Hz, 1000/2000W, тепмература 550/350°C, проток на воздух 500/300 l/min ..
1.390 ден.
Топловоздушен фен со додатоци, 2000/1000W, 550/350°C, EXTOL CRAFT
411023
Нема Залиха
Фенот е наменет за остранување на боја, налепници, сушење на свежо нанесени бои, омекнување и топење..
Топловоздушниот фен е наменет за депонирање површини за отстранување на облоги (бои, лакови), з..
3.790 ден.
Моќен фен со континуирана променлива температура, посебно погоден за отстранување боја, налепници, в..
2.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...