Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пиштоли за Лепак

Пиштоли за Лепак
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 230V/50Hz, моќност 25W, max моќност 70W, време на активација 3-5min, дија..
299 ден.
Главни технички параметри: напон / фрекфенција: 230V / 50Hz Потрошувачка на енергија: 65 вати. ..
599 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
499 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
339 ден.
Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика..
599 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ напон / фреквенција 230V / 50Hz, потрошувачка на енергија 40W, максимум потрош..
499 ден.
За лепење на материјали, поправки, сврзување, запечатување и фугирање. Главни технички параметри: на..
990 ден.
Пиштол за плстика на плин ∅11mm
8899007
Нема Залиха
За пластика, керамика, кожа, картин, дрво.Температура на лепење 150°C, време на актувација cca 1..
2.500 ден.
Пиштол за пластичен лепак, 100W, 11mm, EXTOL PREMIUM, GG 100 PTC
8899004
Нема Залиха
Пиштол за растопен лепак Extol Premium е наменет за топење, и нанесување на топол стопен лепак за по..
1.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...