Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Градина

Прикажи:
Подреди по:
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
190 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
475 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
759 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
1.043 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
1.632 ден.
Церада PE  STANDARD, 8x12m, EXTOL CRAFT
11115
Нема Залиха
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
2.504 ден.
Церада PE STANDARD, 10x15m, EXTOL CRAFT
11116
Нема Залиха
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламинира..
0 ден.
Церада PE  STANDARD, 3x7m, EXTOL CRAFT
11121
Нема Залиха
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
0 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
675 ден.
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
439 ден.
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
790 ден.
Церада PE STANDARD, 6x8m, EXTOL CRAFT
11125
Нема Залиха
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
0 ден.
Церада PE STANDARD, 8x10m, EXTOL CRAFT
11126
Нема Залиха
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
1.990 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
345 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
1.195 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
2.225 ден.
Церада PE непропустлива, зајакната 150g/m2, 6x10m, EXTOL PREMIUM
14105
Нема Залиха
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
3.390 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
5.140 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
895 ден.
Церада PE непропустлива, зајакната 150g/m2, 4x6m, EXTOL PREMIUM
14108
Нема Залиха
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
1.490 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
7.920 ден.
Главни технички параметри: Умерено силна церада во зелена боја двострано каширана и зајакнати рабови..
289 ден.
Главни технички параметри:умерено силна  PE полиетиленска церада во зелена боја двострано кашир..
790 ден.
Loading...
Loading...
Loading...