Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи

Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
8.900 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Мала потопна пумпа, погодна за пумпање вода од базени, од бунари во буриња, во гра..
4.900 ден.
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
18.990 ден.
Мала домашна пумпа за вода-хидрофор, за чиста вода. Наменета е за зголемување на притисокот на водат..
12.790 ден. 10.790 ден.
Повеќестепена пумпа со притисок погодна за транспорт на чиста вода на повисоки места или за нав..
9.990 ден.
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на нечиста вода во домашни услови,..
3.490 ден.
Хидрофор со боца под притисок 19l, 750W, 5270l/h
8895095
Нема Залиха
Пумпа - хидрофор, за чиста вода со боца под притисок. Зајакната со месинган пропелер. Наменета е за ..
11.990 ден.
Пумпа за бунари и бушотини 820W, 1920l/h, 100mm, 148m, EXTOL PREMIUM
8895063
Нема Залиха
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
12.890 ден.
Пумпа за бунари и бушотини 570W, 1920l/h, 88mm, 105m, EXTOL PREMIUM
8895062
Нема Залиха
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...). Може..
11.390 ден.
Пумпа електрична, 600W, 3600l/h, EXTOL CRAFT
414260
-16% Нема Залиха
Наменета за разни употреби во градина, викендичка и мала градба. Може да се користи за  наводну..
6.990 ден. 5.900 ден.
Пумпа електрична површинска , 500W, 3080l/h EXTOL CRAFT
414262
Нема Залиха
Наменета за разновидна употреба во градина, куќа или мала зграда. Главни технички параметри: На..
5.490 ден.
Потопна пумпа, до СУВО исцрпување, 400W, EXTOL PREMIUM
8895014
Нема Залиха
КАРАКТЕРИСТИКИ Одличен модел погоден за пумпање до "сувост" во градинарски базени, по..
5.890 ден.
Потопна пумпа, 750W, 39.000 л / час
8895040
Нема Залиха
Екстремно моќна потопна пумпа со максимален проток од 650 л / мин (39.000 l / h = 39 m3 / h) Нејзини..
11.990 ден.
Потопна пумпа за нечиста вода, 3 во1, 900W, 13000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SP 900
8895013
Нема Залиха
Главни технички параметри: Потопна пумпа со специјална конструкција за испцрпување на нечиста вода д..
5.790 ден.
Потопна пумпа за кал, 750W, 13000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SPF 750
8895007
Нема Залиха
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
4.590 ден.
Потопна пумпа за кал, 400W, 8000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SPF 400
8895006
Нема Залиха
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
Прашај за Цена
Потопна пумпа за кал, 1100W, 18500l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SPF 1100
8895009
Нема Залиха
Потопна пумпа за кал од инокс  Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz. Моќно..
9.790 ден.
Потопна пумпа за валкана вода, 400W, 8000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414121
Нема Залиха
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на валкана вода во домашни услови,..
3.590 ден.
Колено за потопна пумпа, EXTOL CRAFT
414121C
Нема Залиха
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ 1 1/2" дополнителен параметар за 414121, 414141, 414163, 8895006, 88950..
349 ден.
Loading...
Loading...
Loading...