Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пумпи за Бунар

Пумпи за Бунар
Прикажи:
Подреди по:
Потопна пумпа мембранска, 300W, 1400l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414170
Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
Потопна пумпа мембранска, 300W, 1400l/h, 20m, EXTOL CRAFT
414171
Нема Залиха
Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводнување градини, миење, чисте..
4.316 ден.
Потопна пумпа мембранска, 600W, 2000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414175
Нема Залиха
Главни технички параметри: Потопна пумпа за длабоки бунари со дијаметар од 105 mm. Погодни за наводн..
3.990 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
9.990 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...). Може..
11.490 ден.
Потопната пумпа е наменета за пренос на чиста вода без механички нечистотии (песок, чакал ...) од бу..
12.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...