Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Потопни Пумпи

Потопни Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
8.900 ден.
Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. ..
18.990 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Мала потопна пумпа, погодна за пумпање вода од базени, од бунари во буриња, во гра..
4.900 ден.
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на нечиста вода во домашни услови,..
3.490 ден.
Повеќестепена пумпа со притисок погодна за транспорт на чиста вода на повисоки места или за нав..
9.990 ден.
Потопна пумпа за кал од инокс  Главни технички параметри: напон / фреквенција: 230V/50Hz. Моќно..
9.790 ден.
Потопна пумпа, до СУВО исцрпување, 400W, EXTOL PREMIUM
8895014
Нема Залиха
КАРАКТЕРИСТИКИ Одличен модел погоден за пумпање до "сувост" во градинарски базени, по..
5.890 ден.
Потопна пумпа, 750W, 39.000 л / час
8895040
Нема Залиха
Екстремно моќна потопна пумпа со максимален проток од 650 л / мин (39.000 l / h = 39 m3 / h) Нејзини..
11.990 ден.
Потопна пумпа за нечиста вода, 3 во1, 900W, 13000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SP 900
8895013
Нема Залиха
Главни технички параметри: Потопна пумпа со специјална конструкција за испцрпување на нечиста вода д..
5.790 ден.
Потопна пумпа за кал, инокс, 1100W, 16500l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414163
Нема Залиха
Пумпа од нерѓосувачки челик, погодна за брзо испумпување на валкана вода од поплавените подруми, ров..
5.990 ден.
Потопна пумпа за кал, 750W, 13000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SPF 750
8895007
Нема Залиха
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
4.590 ден.
Потопна пумпа за кал, 400W, 8000l/h, 10m, EXTOL PREMIUM, SPF 400
8895006
Нема Залиха
Пумпа наменета за градинарски и домашни работи за време на викенд . Техички податоци: напо..
Прашај за Цена
Потопна пумпа за валкана вода, 400W, 8000l/h, 10m, EXTOL CRAFT
414121
Нема Залиха
Електричната потопна пумпа EXTOL CRAFT е наменета за дренажа на валкана вода во домашни услови,..
3.590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...