Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Додатоци

Додатоци
Прикажи:
Подреди по:
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ 1 1/2" дополнителен параметар за 414121, 414141, 414163, 8895006, 88950..
349 ден.
Главна мембрана за мембранска пумпа,  414170, 414171, 414172, 414175, 414176, 414177, EXTOL CRAFT
414171-3
Нема Залиха
Тех. податоци: за мембрански пумпи 414170, 414171, 414172, 414175, 414176, 414177 ..
Прашај за Цена
Бакелитно колено, приклучок за пумпа 8895005
8895005A
Нема Залиха
Главни технички параметри: Бакелит колено потисен приклучок за пумпа 8895005 ..
227 ден.
Loading...
Loading...
Loading...