Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Површински Пумпи

Површински Пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Мала домашна пумпа за вода-хидрофор, за чиста вода. Наменета е за зголемување на притисокот на водат..
12.790 ден. 10.790 ден.
Наменета за разни употреби во градина, викендичка и мала градба. Може да се користи за  наводну..
6.990 ден. 5.900 ден.
Хидрофор со боца под притисок 19l, 750W, 5270l/h
8895095
Нема Залиха
Пумпа - хидрофор, за чиста вода со боца под притисок. Зајакната со месинган пропелер. Наменета е за ..
11.990 ден.
Пумпа електрична површинска , 500W, 3080l/h EXTOL CRAFT
414262
Нема Залиха
Наменета за разновидна употреба во градина, куќа или мала зграда. Главни технички параметри: На..
5.490 ден.
Eлектрична проточна пумпа, 750W, 5270l/h, EXTOL PREMIUM
8895080
Нема Залиха
Силна проточна пумпа за чиста вода зајакната со месинган пропелер на моторот. Наменета е за зголемув..
6.990 ден.
Eлектрична проточна пумпа, 1100W, 9500l/h, EXTOL PREMIUM
8895081
Нема Залиха
Многу силна проточна пумпа за чиста вода зајакната со месинган пропелер на моторот. Наменета е за зг..
10.990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...