Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Церади

Церади
Прикажи:
Подреди по:
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
220 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
675 ден.
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
439 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
445 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
759 ден.
PE церада во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано ламиниран..
949 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
1.390 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
475 ден.
PE церада  во зелено-сина боја, со нерѓосувачки метални алки на секои 100cm, двострано лам..
1.990 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
895 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
2.850 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
11.600 ден.
Технички карактеристики надворешен дијаметар на око од 23 mm и внатрешен дијаметар од 12 mm ..
290 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
4.990 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
1.790 ден.
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
6.990 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 8x12m, PE
16129
Нема Залиха
Главни технички параметри:Умерено силна церада во зелено-сина боја двострано каширана и за..
4.590 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 6x10m, PE
16128
Нема Залиха
Главни технички параметри:  Умерено водоотпорна церада во зелена-модро боја, двострано каширана..
2.790 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 5x8m, PE
16127
Нема Залиха
Главни технички параметри:Умерено силна церада во зелено-сина боја двострано каширана и за..
1.890 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 4x5m, PE
16125
Нема Залиха
  Полиетиленска церада PE,во зелена боја со засилени рабови,алуминиумски окца на 100см со за..
890 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 3x4m,PE
16123
Нема Залиха
медиум јаки 3x4m, 100gr/m2, PE, сино-зелена, со алимуниумски окца на секои 100cm ..
690 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 2x7m,PE
16122
Нема Залиха
Главни технички параметри:умерено силна  PE полиетиленска церада во зелена боја двострано кашир..
790 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 2x3m,PE
16121
Нема Залиха
Главни технички параметри: Умерено силна церада во зелена боја двострано каширана и зајакнати рабови..
289 ден.
Церада PE непропустлива, зајакната 150g/m2, 4x5m, EXTOL PREMIUM
14103
Нема Залиха
Зајакната PE полиетиленска церада во зелено-сина боја со нерѓосувачки метални алки на секои 50c..
1.449 ден.
Loading...
Loading...
Loading...