Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Екстра Јаки 200g/m2

Екстра Јаки 200g/m2
Прикажи:
Подреди по:
Церада PE непропустлива, екстра зајакната 200g/m2, 4x6m, EXTOL PREMIUM
8878208
Нема Залиха
Екстра зајакната полиетиленска PE церада со зголемена отпорност кон лоши временски услови и UV зраче..
Прашај за Цена
Церада PE непропустлива, екстра зајакната 200g/m2, 4x5m, EXTOL PREMIUM
8878207
Нема Залиха
Екстра зајакната полиетиленска PE церада со зголемена отпорност кон лоши временски услови и UV зраче..
Прашај за Цена
Церада PE непропустлива, екстра зајакната 200g/m2, 3x5m, EXTOL PREMIUM
8878203
Нема Залиха
Екстра зајакната полиетиленска PE церада со зголемена отпорност кон лоши временски услови и UV зраче..
Прашај за Цена
Церада PE непропустлива, екстра зајакната 200g/m2, 2x3m, EXTOL PREMIUM
8878201
Нема Залиха
Екстра зајакната полиетиленска PE церада со зголемена отпорност кон лоши временски услови и UV зраче..
549 ден.
Loading...
Loading...
Loading...