Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Медиум јаки 100gr/m2

Медиум јаки 100gr/m2
Прикажи:
Подреди по:
Церада, медиум јака 100gr/m2, 8x12m, PE
16129
Нема Залиха
Главни технички параметри:Умерено силна церада во зелено-сина боја двострано каширана и за..
4.590 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 4x5m, PE
16125
Нема Залиха
  Полиетиленска церада PE,во зелена боја со засилени рабови,алуминиумски окца на 100см со за..
890 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 3x4m,PE
16123
Нема Залиха
медиум јаки 3x4m, 100gr/m2, PE, сино-зелена, со алимуниумски окца на секои 100cm ..
690 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 2x7m,PE
16122
Нема Залиха
Главни технички параметри:умерено силна  PE полиетиленска церада во зелена боја двострано кашир..
790 ден.
Церада, медиум јака 100gr/m2, 2x3m,PE
16121
Нема Залиха
Главни технички параметри: Умерено силна церада во зелена боја двострано каширана и зајакнати рабови..
289 ден.
Полиетиленска церада,медиум јака 100g/m2, 4x6m, PE
16126
Нема Залиха
Главни технички параметри:умерено силна  PE полиетиленска церада во зелено-сина  боја двос..
1.190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...