Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Секири и Клинови

Секири и Клинови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: Дршка од најлон, зајакната глава, со слој од тефлон, заштитна футрола од ..
890 ден.
Главни технички параметри: лесна дршка од синтетички полимер најлон,  глава прекриена со тефлон..
1.190 ден.
Секира, фиберглас дршка со nylon, 1250g, дршка 700mm, EXTOL PREMIUM
8871266
Нема Залиха
Главни технички параметри: дршка со nylon, 1250g, дршка 700mm, EXTOL PREMIUM ..
Прашај за Цена
Секира со nylon дршка , 900g, дршка 450mm, EXTOL PREMIUM
8871143
Нема Залиха
Главни технички параметри: 900g, nylon дршка 450mm ..
Прашај за Цена
Секира со nylon дршка , 500g, дршка 230mm, EXTOL PREMIUM
8871140
Нема Залиха
Главни технички параметри: 500g, nylon дршка 230mm ..
Прашај за Цена
Секира за расцепување, 1000g, дршкa фиберглас, EXTOL PREMIUM
8871280
Нема Залиха
Главни технички параметри: Дршка од фиберглас 60cm, со TPR гума против пролизгување, квалитетна глав..
699 ден.
Секира за расцепување 3kg
8871288
Нема Залиха
Секира за расцепување на дрвени трупцисо фиберглас дршка со TRP гума против пролизгување, глава заја..
1.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...