Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Разно

Разно
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: : -30/+50°C внатрешен и надворешен, парафинско полнење. ..
99 ден.
Мачета, 44cm, пластична рачка, EXTOL CRAFT
92800
Нема Залиха
Главни технички параметри: 44cm опис: пластична дршка   ..
329 ден.
Мрежа за прозорец, против инсекти, 90x150cm, бела, EXTOL CRAFT
99106
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 100x130cm, бела, EXTOL CRAFT
99110
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 130x150cm, бела, EXTOL CRAFT
99122
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Мрежа за прозорец, против инсекти, 150x180cm, бела, EXTOL CRAFT
99130
Нема Залиха
Спречува влегување на штетници, комарци, оси, пајаци, муви, итн. Лесна инсталација со леплива лента ..
Loading...
Loading...
Loading...