Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Градинарски Ножици и Пили

Градинарски Ножици и Пили
Прикажи:
Подреди по:
Градинарски ножици за гранки,400мм
38000
Нема Залиха
Главните технички параметри: 400мм,за сечење гранки до 30мм,материјал: нерѓосувачки челик, најлон ..
799 ден.
за сечење гранки до пречник 25mm, со двојно сечиво од јаглероден челик обложено со тефлон ..
499 ден.
Главни технички параметри:540мм,сечило од јаглероден челик ,обложени со тефлон. ..
499 ден.
Пила за гранки, 350mm, вкупна долина 540mm, отвор на дршка 25mm, EXTOL PREMIUM
8812257
Нема Залиха
Пила за гранки, 350mm, вкупна должина 540mm, отвор во дршката од 25mm. ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: За сечење гранки до 20mm дијаметар, ротирање на долниот дел од рачката за..
1.145 ден.
Главни техички параметри: 215mm, за сечење гранки до 20mm, сечиво од квалитетен челик SK5 ..
795 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872105, кружен отвор за навртка, EXTOL PREMIUM
8872105A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872105, кружен отвор за шраф ..
Прашај за Цена
Сечиво за ножици за 8872105, квадратен отвор за навртка, EXTOL PREMIUM
8872105B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици  8872105, квадратен отвор за шраф ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: сечива од Јапонски карбиден челик, со завршна обработка од нерѓосувачки х..
499 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872107, EXTOL PREMIUM
8872107A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872107 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици  8872107, EXTOL PREMIUM
8872107B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872107 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872108, EXTOL PREMIUM
8872108A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872108 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872108, EXTOL PREMIUM
8872108B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872108 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872115, EXTOL PREMIUM
8872115A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872115 ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: квалитетни сечива направени од нерѓосувачки челик, челик за чисто се..
425 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872117, EXTOL PREMIUM
8872117A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872117 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872117, EXTOL PREMIUM
8872117B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872117 ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...