Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Градинарски Ножици

Градинарски Ножици
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: За сечење гранки до 20mm дијаметар, ротирање на долниот дел од рачката за..
1.145 ден.
Главни техички параметри: 215mm, за сечење гранки до 20mm, сечиво од квалитетен челик SK5 ..
795 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872105, кружен отвор за навртка, EXTOL PREMIUM
8872105A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872105, кружен отвор за шраф ..
Прашај за Цена
Сечиво за ножици за 8872105, квадратен отвор за навртка, EXTOL PREMIUM
8872105B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици  8872105, квадратен отвор за шраф ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: сечива од Јапонски карбиден челик, со завршна обработка од нерѓосувачки х..
499 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872107, EXTOL PREMIUM
8872107A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872107 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици  8872107, EXTOL PREMIUM
8872107B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872107 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872108, EXTOL PREMIUM
8872108A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872108 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872108, EXTOL PREMIUM
8872108B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872108 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872115, EXTOL PREMIUM
8872115A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872115 ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: квалитетни сечива направени од нерѓосувачки челик, челик за чисто се..
425 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872117, EXTOL PREMIUM
8872117A
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872117 ..
Прашај за Цена
Сечиво за градинарски ножици 8872117, EXTOL PREMIUM
8872117B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872117 ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: дршка од цврст и лесен алуминиум со TPR гума против пролизгување, со..
549 ден.
Сечиво за градинарски ножици 8872120, EXTOL PREMIUM
8872120B
Нема Залиха
Главни технички параметри: за градинарски ножици 8872120 ..
Прашај за Цена
Федер за градинарски ножици: 8872130, EXTOL PREMIUM
8872130C
Нема Залиха
Главни технички параметри:за  градинарски ножици: 8872130 ..
30 ден.
Градинарски ножици, наковална тип, 190mm, за сечење гранки и растенија до пречник 18mm, EXTOL PREMIUM
8872140
Нема Залиха
Главни технички параметри: 190mm, за сечење гранки и растенија до пречник 18mm, материјал: HCS ..
599 ден.
Loading...
Loading...
Loading...