Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Месингани Спојки и Чешми

Месингани Спојки и Чешми
Прикажи:
Подреди по:
Спојка за црево, месинг 3/4´´, EXTOL PREMIUM
70408
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3/4" материјал: месинг ..
276 ден.
Спојка за црево 3/4´´ STOP вентил, месинг, EXTOL PREMIUM
70404
Нема Залиха
Главни технички параметри:  3/4´´, STOP вентил, материјал: месинг ..
299 ден.
Градинарска чешма, 3/4", 230g
8876251
Нема Залиха
Техн. карактеристики: големина 3/4", 230gr, рачка од челик, тело од легура на цинк ..
289 ден.
Градинарска чешма, 3/4",  месинг, EXTOL PREMIUM
8876061
Нема Залиха
Опис: Градинарска чешма, 3/4", материјал: месинг ..
Прашај за Цена
Градинарска чешма, 1/2", 220g
8876250
Нема Залиха
1/2", 220gr, рачка од челик, тело од легура на цинк ..
289 ден.
Loading...
Loading...
Loading...