Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Електричен Алат

Електричен Алат
Прикажи:
Подреди по:
Kарактеристики:Електрична пила со моќност 1800W , должина на меч од 350мм. Пилата е наменета за сече..
5.790 ден.
Чистач со вода под висок притисок, 100бари,1400W, EXTOL CRAFT
413103
Нема Залиха
Овој мал чистач со висок притисок има метална пумпа со клипови и е наменет за чистење површини и пов..
5.990 ден.
Електрични ножици за жива ограда, 500W, 450mm, EXTOL CRAFT
415113
Нема Залиха
Главни технички параметри: Електричните ножици за жива ограда се наменети за кастрење и об..
3.330 ден.
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ Напон / фреквенција 230V / 50Hz,потрошувачка на енергија 500W, број на осцилац..
2.990 ден.
Овој моќен и разновиден чистач под висок притисок вклучува метална пумпа со клипови. Главната примен..
9.790 ден.
Дробилка за градинарски отпад, 2500W, 50l, EXTOL PREMIUM, CS 24 B
8895420
Нема Залиха
Машината е наменета за мелење органски отпад, како што се лисја, гранки и остатоци од растенија. Гла..
10.000 ден.
Секачи ножиња HSS, 2пар, за мелница за градинарски отпад, 8895420 EXTOL PREMIUM
8895420A
Нема Залиха
Главни технички параметри: ножиња HSS, 2пар, за мелница за градинарски отпад, 8895420 ..
500 ден.
Главни технички параметри: напон/фреквенција 220V/50Hz, моќност 600W, број на осцилации 1400/mi..
4.590 ден.
Loading...
Loading...
Loading...