Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пневматски Алат

Прикажи:
Подреди по:
Пиштолот за издувување е наменет за брзо чистење на големи површини. Долгиот продолжеток овозможува ..
349 ден.
Главни технички параметри: работен притисок : 8-9bar, слободен премин на воздушен притисок..
399 ден.
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.390 ден.
Наменет е за лесно полнење со компримиран воздух, како гуми на возила и сл. Главни технички параметр..
770 ден.
Регулатор на притисок со манометар и филтер. Premium е дизајниран за регулирање на притисок на компр..
1.190 ден.
Главни технички параметри: должина 10cm, max. работен притисок  9bar (0,9MPa)max.проток на возд..
349 ден.
Пневматски ударен чекан е наменет за работа со градежни материјали (отворање канали, засеци и отвори..
1.690 ден.
Loading...
Loading...
Loading...