Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Брусилки

Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Пневматската ексцентрична брусилка е наменета за брусење на дрво, метал, пластика, глет маса и кит, ..
3.290 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации, пого..
3.690 ден. 3.190 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1.289 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации при р..
1.990 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1.970 ден.
Пневматската ексцентрична брусилка е наменета за брусење на дрво, метал, пластика, глет маса и кит, ..
7.290 ден.
Композитно тело. Чаура 6mm и 3mm.вртежи без отповарување 170/min, потреба од воздух 127/min, ра..
3.490 ден.
Пневматската аголна брусилка е наменета за сечење и брусење на метали и градежни материјали со корис..
3.349 ден.
Loading...
Loading...
Loading...