Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Линеарни Брусилки

Линеарни Брусилки
Прикажи:
Подреди по:
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1.289 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации при р..
1.990 ден.
Поради квалитетните композитни материјали од кои е направена, брусилката има намалени вибрации, пого..
3.690 ден. 3.190 ден.
Композитно тело. Чаура 6mm и 3mm.вртежи без отповарување 170/min, потреба од воздух 127/min, ра..
3.490 ден.
Пневматската линеарна брусилка е дизајнирана за фино брусење, отстранување остатоци, глода..
1.970 ден.
Loading...
Loading...
Loading...