Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Додатоци

Додатоци
Прикажи:
Подреди по:
Регулатор на притисок со манометар и филтер. Premium е дизајниран за регулирање на притисок на компр..
1.190 ден.
Главни технички параметри: работен притисок : 8-9bar, слободен премин на воздушен притисок..
399 ден.
Loading...
Loading...
Loading...