Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пиштоли

Пиштоли
Прикажи:
Подреди по:
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.070 ден.
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.690 ден.
Пиштолот за издувување е наменет за брзо чистење на големи површини. Долгиот продолжеток овозможува ..
319 ден.
Главни технички параметри: должина 10cm, max. работен притисок  9bar (0,9MPa)max.проток на возд..
319 ден.
Наменет е за лесно полнење со компримиран воздух, како гуми на возила и сл. Главни технички параметр..
770 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на дизна: 0,8mm за 8865050 ..
245 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на дизна: 1,4mm за 8865052 ..
615 ден.
Пластичен резервоар, 600ml за спреј пиштол 8865052, EXTOL PREMIUM
8865191
Нема Залиха
Главни технички параметри: пластичен резервоар: 600ml за спреј пиштол 8865052 ..
269 ден.
Главни технички параметри:: max 8 bar (0.8 MPa) опис: пиштол за издувување, пиштол за пумпање с..
1.259 ден.
Главни технички параметри:: max 8 bar (0.8 MPa) опис: пиштол за фарбање, пиштол за издувување, ..
1.790 ден.
Пиштол за распрскување, max. 3-5bar (0,3-0,5MPa), волумен на резервоар 900ml, EXTOL CRAFT
99313
Нема Залиха
Главни технички параметри: max. 3-5bar (0,3-0,5MPa) опис: капацитет на резервоар 900ml норма: CE, GS..
597 ден.
Главни технички параметри: дизна 1,5 mm, волумен на резервоар 700 ml, max работен притисок ..
890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...