Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Спреј Пиштоли

Спреј Пиштоли
Прикажи:
Подреди по:
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.070 ден.
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.690 ден.
Пневматски спреј пиштол за боја, HVLP, 1000ml, 3bar (0,3MPa), EXTOL PREMIUM, GS 1000-14
8865055
Нема Залиха
Спреј пиштол е наменет за нанесување конвенционални премази (бои, синтетички и водени бои) на површи..
1.999 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на дизна: 0,8mm за 8865050 ..
245 ден.
Главни технички параметри: дијаметар на дизна: 1,4mm за 8865052 ..
615 ден.
Главни технички параметри: дизна 1,5 mm, волумен на резервоар 700 ml, max работен притисок ..
890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...