Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Стеги Пластични

Стеги Пластични
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри 200x3,6mm опис: 100пар материјал NYLON normy: EN 62275, UL9..
129 ден.
Главни технички параметри 380x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опс..
335 ден.
Главни технички параметри: димензии 100x2,5mm, 100пар. сила на оптегнување 8kg, температурен оп..
55 ден.
Главни технички параметри: димензии 150x2,5mm, сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -40-85&de..
69 ден.
Главни технички параметри: 300x4,8mm опис: 100пар материјал: NYLON норми: EN 62275, UL94V-2 ..
269 ден.
Главни технички параметри: димензии 200x3,6mm, 100пар. сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -..
129 ден.
Главни технички параметри 280x3,6mm опис: 100пар материјал NYLON норми: EN 62275, UL9..
199 ден.
Главни технички параметри: 250x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -40-85..
229 ден.
Главни технички параметри 100x2,5mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -4..
55 ден.
Главни технички параметри 300x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опс..
269 ден.
Главни технички параметри 250x4,8mm опис: 100пар материјал NYLON normy: EN 62275, UL9..
229 ден.
Главни технички параметри: димензии 280x3,6mm, 100пар. сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -..
199 ден.
Главни технички параметри 380x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опс..
335 ден.
Главни технички параметри 380x7,6mm опис: 50пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсе..
319 ден.
Главни технички параметри 150x2,5mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -4..
69 ден.
Главни технички параметри: 100x2,5mm Опис: 100пар, (4x25пар) ✦ 4 бои, зелена, жолта, црвена,сина&nbs..
65 ден.
Стеги пластични, бели, 540x7,6mm, 50пар, EXTOL PREMIUM
8856122
Нема Залиха
Главни технички параметри 540x7,6mm опис: 50пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсе..
445 ден.
Стеги пластични, бели, 500x4,8mm, 100пар, EXTOL PREMIUM
8856118
Нема Залиха
Тех.податоци 500x4,8mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -40-85° C, ..
Прашај за Цена
Стеги пластични, бели, 400x4,8mm, 100пар, EXTOL PREMIUM
8856116
Нема Залиха
Главни технички параметри 500x4,8mm опис: 100пар материјал NYLON, норми: EN 62275, UL94V-2 &..
299 ден.
Стеги пластични, бели, 140x3,6mm, 100пар, EXTOL PREMIUM
8856105
Нема Залиха
Главни технички параметри 140x3,6mm опис: 100пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -4..
Прашај за Цена
Пластични стеги, црни, 540x7,6mm, 50пар, EXTOL PREMIUM
8856172
Нема Залиха
Главни технички параметри 540x7,6mm опис: 50пар.сила на оптегнување 8kg, температурен опсег -40..
445 ден.
Loading...
Loading...
Loading...