Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Мерни инструменти

Мерни инструменти
Прикажи:
Подреди по:
ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ Стандарди:600V CAT III, CE Дополнителен параметар :опсег на мерење: DC / AC..
1.990 ден.
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Голем, лесен за читање, ЛЦД-дисплеј со осветлување,универзален мултиме..
3.790 ден.
Мерач на потрошувачка на електрична енергија - ватметар, мери kW, kWh, CO2
43900
Нема Залиха
Мерење: Актуелната моќност на приклучениот потрошувач изразена во kW со што може дасе провери дали у..
890 ден.
Дигитален мерач за влажност, EXTOL CRAFT
417440
Нема Залиха
Дигитален апарат за мерење на содржината на влага во дрво, малтер и слични материјали. Dополни..
990 ден.
Двотарифен мерач на потрошувачка на елек. енергија ЕМОС
MER6
Нема Залиха
Техн. параметри: Двотарифен, номинална волтажа: 230-240V/50Hz, номинална ампеража: 16А, макс. нап..
1.190 ден.
Loading...
Loading...
Loading...