Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Разно

Разно
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 60пар-3,0x12mm, 50пар-3,0x16mm, 40пар-3,0x20mm, 50пар-3,5x20mm, 40па..
335 ден.
Завртки за дрво12 димензии, сет 2000пар,  EXTOL CRAFT
1441
Нема Залиха
Главни технички параметри: 350пар-3,0x16mm, 280пар-3,0x20mm, 220пар-3,0x25mm, 250пар-3,5x20mm,&..
Завртки со типли, 4 димензии, сет 170пар,  EXTOL CRAFT
1445
Нема Залиха
Главни технички параметри: 350пар-3,0x16mm, 280пар-3,0x20mm, 220пар-3,0x25mm, 250пар-3,5x20mm,&..
Универзала крпа, Сет од 4 парчиња, 32x32cm, микрофибер 250 г / м2
17101
Нема Залиха
Главни технички параметри: 32x32cm Опис: Микрофибер 250 г / м2 Информативен текст: Боите може да ..
159 ден.
Крпа за во бања, 40x40cm, микрофибер 280 г / м2
17104
Нема Залиха
Главни технички параметри: 40x40cm, Опис: Микрофибер 280 г / м2 Информативен текст: Боите може да..
75 ден.
Крпа за во кујна, 30x30cm, микрофибер 330 г / м2
17106
Нема Залиха
Главни технички параметри: 30x30cm Опис: Микрофибер 330 г / м2 ..
70 ден.
Термостатска глава за радијатор,се програмира
43830
Нема Залиха
Карактеристики:Програбилен термостат е идеален асистент за оптимизирање на греење во станови, куќи, ..
Полица за микробранова печка, метална, бела, ширина на носечки шини 43mm, прилагодлива длабочина 35,..
990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...