Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Далечински управувачи

Далечински управувачи
Прикажи:
Подреди по:
Штекер со  WiFi  контрола , WiFi 802.11 b / g / n, макс 3680W
43800
Нема Залиха
Главни технички параметри:Wi-Fi 802.11 b / g / n, макс 3680W,Дополнителни параметри: функција: вклуч..
Прашај за Цена
Приклучок со далечински управувач, надворешен IP44, 2пар., IP44, досег до 30m
43803
Нема Залиха
Главни технички параметри:IP44, досег 30м.дополнителни параметри: макс. 3680W.Функција: Off / On, оп..
Прашај за Цена
Приклучок со далечински управувач, 2 пар, досег 30 метри
43802
Нема Залиха
Главни технички параметри:досег 30м.дополнителен параметар: макс.3680W Функција: Off / On, опција за..
Прашај за Цена
Приклучок на далечинско управување, 3пар, основен сет со дал.управувач, досег до 30 метри
43801
Нема Залиха
Главни технички параметри:досег 30м, макс. 3680W,функција: Off / On, опција да се спои со пет дал.уп..
1.590 ден.
Прекинувач-вклучувач ,двоен,2пар.
43822
Нема Залиха
Главни технички параметри:2 единечни/групни канали. Дополнителни параметри:функција: Off / On, можно..
Прашај за Цена
Далечински управувач, 3 + 1, 3 индивидуални / групни канали,1 заеднички канал, дофат 30m
43820
Нема Залиха
Главни технички параметри: 3 + 1, 3 индивидуални / групни канали,1 заеднички канал, дофат 30м.Функци..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...