Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Заштитна Опрема

Заштитна Опрема
Прикажи:
Подреди по:
Универзална големина, перничиња од пена, прекриени со пластика заради заштита од остри предмети, со ..
399 ден.
Главни технички параметри: стабилен држач за глава, со висока отпорност на удар и прскање, лесн..
455 ден.
Штит заштитен, поликарбонат проѕирен
8856581
Нема Залиха
Главни технички параметри: заштитен штит за производ 8856580, опис: проѕирен поликарбонат ..
230 ден.
Главни технички параметри: стабилен држач за глава, со висока отпорност на удар, лесна промена ..
649 ден.
Главни технички параметри: за заштитен штит 8856582 опис: жичана мрежа ..
299 ден.
Памучни ракавици натопени во LATEX, големина 8", EXTOL PREMIUM
8856640
Нема Залиха
Главни технички параметри: големина 8" норма: CE, EN 338 ..
Прашај за Цена
Памучни ракавици натопени во LATEX, големина  9", EXTOL PREMIUM
8856641
Нема Залиха
Главни технички параметри: големина 9" норма: CE, EN 338 ..
Прашај за Цена
Памучни ракавици натопени во  LATEX, големина 10", EXTOL PREMIUM
8856642
Нема Залиха
Главни технички параметри: големина 10" норма: CE, EN 338 ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...