Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Респираторни Маски

Респираторни Маски
Прикажи:
Подреди по:
Респираторна маска со вентил за издишување FFP1, сет 5пар. обликувана,  EXTOL PREMIUM
8856715
Нема Залиха
FFP1 - "Filtering Facepiece Particles“ заштита од тврди честици и водени и течни аеросоли..
Прашај за Цена
Респираторна маска со FFP1 заштита сет од 5пар, склоплива,  EXTOL PREMIUM
8856716
Нема Залиха
FFP1 - "Filtering Facepiece Particles“ заштита од тврди честици и водени и течни аеросоли..
400 ден.
Респираторна маска FFP2, со вентил, сет 5пар, обликувана, EXTOL PREMIUM
8856724
Нема Залиха
FFP2 - "Filtering Facepiece Particles“ заштита од тврди честици и водени и течни аеросоли..
500 ден.
Респираторна маска FFP2, сет 5пар, обликувана, EXTOL PREMIUM
8856723
Нема Залиха
FFP2 - "Filtering Facepiece Particles“ заштита од тврди честици и водени и течни аеросоли..
450 ден.
Респираторна маска FFP1, сет од 5пар, обликувана,  EXTOL PREMIUM
8856714
Нема Залиха
FFP1 - "Filtering Facepiece Particles“ заштита од тврди честици и водени и течни аеросоли..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...