Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Кутии за Алат

Кутии за Алат
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 4 прегради(1 голема, 1 средна, 2 мали), 1 држач, кука за метро ..
590 ден.
Главни технички параметри: 5 прегради(1 голема, 1 средна, 3 мали), држач на чекан, столарски тип ..
950 ден.
Една голема, една средна и еден мала преграда. држач за чекан, држачи за молив или шрафцигер, н..
860 ден.
Главни технички параметри: 10 џеба (2 големи, 2 средни, 6 мали), 2 ремени, држач за чекан и кука за ..
690 ден.
Главни технички параметри: 9 прегради (2 големи, 3 средни, 4 мали), држач на чекан,  држач за &..
1.390 ден.
Модуларен организатор, портабл, со 24 модули, PP
78908
Нема Залиха
Главни технички параметри: портабл организатор со 24 модули, за самостојна употреба и за дополна на ..
Прашај за Цена
Модуларен организатор, портабл, со 16 модули, PP
78904
Нема Залиха
Главни технички параметри: портабл организатор со 16 модули, за самостојна употреба и за дополна на ..
Прашај за Цена
Куфер за алат, S големина , димензии 443x310x128mm, ABS, EXTOL PREMIUM
8856070
Нема Залиха
Главни технички параметри:  димензии 443x310x128mm, можност за поврзување на неколку куфер..
1.590 ден.
Куфер за алат, M големина , димензии 443x310x151mm, ABS, EXTOL PREMIUM
8856071
Нема Залиха
Главни технички параметри:  димензии 443x310x151mm, можност за поврзување на неколку куфер..
1.790 ден.
Loading...
Loading...
Loading...