Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Кутии со Прегради

Кутии со Прегради
Прикажи:
Подреди по:
Разделник за куфер за алат S и M димензии, 6пар, PP, EXTOL PREMIUM
8856075
Нема Залиха
Главни технички параметри: Го разделува внатрешниот простор на кутијата на повеќе делови. 2пар -292x..
249 ден.
Пластични контејнери за модуларен ораганизатор, 2пар. 210ml (60 x 92mm), PP
78919
Нема Залиха
Изработени од PP полипропилен, пластика отпорна на механичко оштетување, масла и растворувачи, опис ..
Прашај за Цена
Модуларен организатор, портабл, со 8 модули, PP
78900
Нема Залиха
Главни технички параметри: портабл организатор со 8 модули, за самостојна употреба и за дополна на п..
Прашај за Цена
Модуларен организатор, портабл, со 24 модули, PP
78908
Нема Залиха
Главни технички параметри: портабл организатор со 24 модули, за самостојна употреба и за дополна на ..
Прашај за Цена
Модуларен организатор, портабл, со 16 модули, PP
78904
Нема Залиха
Главни технички параметри: портабл организатор со 16 модули, за самостојна употреба и за дополна на ..
Прашај за Цена
Куфер за алат, S големина , димензии 443x310x128mm, ABS, EXTOL PREMIUM
8856070
Нема Залиха
Главни технички параметри:  димензии 443x310x128mm, можност за поврзување на неколку куфер..
1.590 ден.
Куфер за алат, M големина , димензии 443x310x151mm, ABS, EXTOL PREMIUM
8856071
Нема Залиха
Главни технички параметри:  димензии 443x310x151mm, можност за поврзување на неколку куфер..
1.790 ден.
Куфер за алат, L големина , димензии 443x310x248mm, ABS, EXTOL PREMIUM
8856072
Нема Залиха
Главни технички параметри:  димензии 443x310x248mm, можност за поврзување на неколку куфер..
2.490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...