Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Појаси за Алати

Појаси за Алати
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 4 прегради(1 голема, 1 средна, 2 мали), 1 држач, кука за метро ..
590 ден.
Една голема, една средна и еден мала преграда. држач за чекан, држачи за молив или шрафцигер, н..
860 ден.
Главни технички параметри: 5 прегради(1 голема, 1 средна, 3 мали), држач на чекан, столарски тип ..
950 ден.
Главни технички параметри: 10 џеба (2 големи, 2 средни, 6 мали), 2 ремени, држач за чекан и кука за ..
690 ден.
Главни технички параметри: 9 прегради (2 големи, 3 средни, 4 мали), држач на чекан,  држач за &..
1.390 ден.
Појас за алати,7 џебови,најлон
8858000
Нема Залиха
Главните технички параметри:најлон, 7 џебови   ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...