Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Катанци

Катанци
Прикажи:
Подреди по:
Катанец во повеќе бои, 25mm, 3 клуча, EXTOL CRAFT
77005
Нема Залиха
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 25mm, 3клуча ..
Прашај за Цена
Катанец во повеќе бои, 32mm, 3 клуча, EXTOL CRAFT
77010
Нема Залиха
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 32mm, 3клуча ..
Прашај за Цена
Катанец во повеќе бои, 38mm, 3 клуча, EXTOL CRAFT
77020
Нема Залиха
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 38mm, 3клуча ..
70 ден.
Катанец во повеќе бои, 50mm, 3 клуча, EXTOL CRAFT
77030
Нема Залиха
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 50mm, 3клуча ..
86 ден.
Катанец во повеќе бои, 63mm, 3 клуча, EXTOL CRAFT
77040
Нема Залиха
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 63mm, 3клуча ..
140 ден.
Главни технички параметри: 21,5 x60mm опис: дебелина на заклучувачки метален дел 3,5mm, можност за п..
95 ден.
Главни технички параметри: 26x55mm опис: дебелина на заклучувачки метален дел 3,5mm, можност за пром..
199 ден.
Главни технички параметри: должина на сајла 150mm, дијаметар 3mm, можност за промена на код до ..
199 ден.
Главни технички параметри: пониклован мат финиш, со 3 клуча ..
99 ден.
Главни технички параметри: пониклован мат финиш, со 3 клуча ..
149 ден.
Главни технички параметри: пониклован мат финиш, со 3 клуча ..
189 ден.
Главни технички параметри: пониклован мат финиш, со 3 клуча ..
239 ден.
Главни технички парaметри: со зајакнат челик, мат финиш, 4 клучеви ..
159 ден.
Главни технички парaметри: со зајакнат челик, мат финиш, 4 клучеви ..
189 ден.
Главни технички парaметри: со зајакнат челик, мат финиш, 4 клучеви ..
239 ден.
Катанец металик пластифициран, 20mm
8857462
Нема Залиха
Главни технички параметри: хром финиш, со зајакнат челик, пластифициран, 3 клуча ..
Прашај за Цена
Катанец металик пластифициран, 30mm
8857463
Нема Залиха
Главни технички параметри: хром финиш, со зајакнат челик, пластифициран, 3 клуча,  ..
Прашај за Цена
Катанец металик пластифициран, 40mm
8857464
Нема Залиха
Главни технички параметри: хром финиш, со зајакнат челик, пластифициран, 3 клуча ..
Прашај за Цена
Катанец металик пластифициран, 50mm
8857465
Нема Залиха
Главни технички параметри: хром финиш, со зајакнат челик, пластифициран, 3 клуча ..
Прашај за Цена
Катанец металик пластифициран, 60mm
8857466
Нема Залиха
Главни технички параметри: хром финиш, со зајакнат челик, пластифициран, 3 клуча ..
Прашај за Цена
Главни технички параметри: Катанец со заклучување без употреба на клуч, 30mm, 4клуча ..
129 ден.
Loading...
Loading...
Loading...