Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Рефлектори

Рефлектори
Прикажи:
Подреди по:
LED  рефлектори, 2x800lm, со држач 125 cm
43281
Нема Залиха
Карактеристики: LED светилката е наменета за инсталација на пренослив држач со рачка за носење, кој ..
Прашај за Цена
Штедлива енергетска светилка PL24, 24W,  прифат тип 2G11,светлост: 1 700lm (120W), EXTOL PREMIUM
8862292
Нема Залиха
Главни технички параметри: 24W опис: тип приклучок 2G11, светлина: 1 700lm (120W) норма: CE ..
Прашај за Цена
Халогена светилка 150 W, EXTOL CRAFT
99470
Нема Залиха
Главни технички параметри: 150 W:за 82788 норма: CE ..
47 ден.
Сијаличка халогена, 500 W, за 82789 и 82791, EXTOL CRAFT
99471
Нема Залиха
Главни технички параметри: : 500 W за 82789 a 82791 норма: CE   ..
58 ден.
Loading...
Loading...
Loading...