Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Аксесори

Аксесори
Прикажи:
Подреди по:
Туш рачка , VIKING
630012
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1 функциja, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Туш рачка , VIKING
630013
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1 функциja, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Туш рачка, 7 функции, VIKING
630071
Нема Залиха
Главни технички параметри: 7 функции, материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Црево за туш, PVC, 150cm, VIKING
630227
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал: PVC ..
Прашај за Цена
Црево за туш , црна / сребрена PVC, 150cm, VIKING
630228
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm опис: материјал: PVC. ..
Прашај за Цена
Црево за туш, црна / сребрена PVC, 150cm, ротационо VIKING
630229
Нема Залиха
Главни технички параметри 150cm, материјал на обвивка: PVC ..
Прашај за Цена
Сет за туш, мал, 1функ.рачка, држач за туш, црево 150cm, VIKING
630301
Нема Залиха
Главни технички параметри: 1функции рачка за туш, држач за туш, црево 150cm ..
Прашај за Цена
Керамички миксер за топла/ладна вода компатибилен за моделите Балето, Опера, и дуриг модели батерии...
250 ден.
Главни технички параметри: за батерии  Balletto, Vittoria, дијаметар: 35mm, гаранција ..
290 ден.
Главни технички параметри: за ѕидни батерии, 2пар материјал,: хром ..
49 ден.
Главни технички параметри: должина 230mm, за батерии 81001 и 81018, материјал, хром ..
339 ден.
Цевка за батерија, 350mm, BALLETTO
81065
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 350mm, материјал, хром ..
699 ден.
Loading...
Loading...
Loading...