Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Резервни Делови

Резервни Делови
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: за ѕидни батерии, 2пар материјал,: хром ..
49 ден.
 Главни технички параметри: за батерија за бања Balletto , материјал хром   ..
190 ден.
Главни технички параметри: должина 230mm, за батерии 81001 и 81018, материјал, хром ..
339 ден.
Главни технички параметри:: за батерии 82016, 83016, 84216, материјал: chrom ..
620 ден.
Цевка за батерија, закривена, MAT
81072M
Нема Залиха
Главни технички параметри: за батерија 83016M ..
550 ден.
Цевка за батерија, S-форма, 200mm, BALLETTO
81068
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 200mm, материјал, хром ..
499 ден.
Цевка за батерија, 350mm, BALLETTO
81065
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 350mm, материјал, хром ..
699 ден.
Цевка за батерија, 300mm, BALLETTO
81064
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 300mm, материјал, хром ..
460 ден.
Цевка за батерија, 200mm, BALLETTO
81066
Нема Залиха
Главни технички параметри: должина 200mm, материјал, хром ..
450 ден.
Loading...
Loading...
Loading...