Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Balletto

Balletto
Прикажи:
Подреди по:
Вентил, 1/2", chrom, BALLETTO
85046
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, долговечност и доверливост се причините ..
539 ден.
Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom, BALLETO
81029
Нема Залиха
Главни технички параметри: Батерија кујнска за садопер, телескопска, закривена цевка Ј, chrom ..
Прашај за Цена
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm, chrom, BALLETTO
81016
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром , широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините ..
1.770 ден.
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO
81020
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 35mm chrom, BALLETTO..
Прашај за Цена
Батерија за туш,100mm,CHROM,40mm тивок миксер
84106
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија за туш,100mm,CHROM,40mm тивок миксер..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85002
Нема Залиха
Батерија за мијалник, Главни технички параметри: керамички вентил, chrom, BALLETTO..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, со правоаголна цевка 20cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85041
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
925 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85044
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
689 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, S-цевка 25cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85042
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
955 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, BALLETTO
85040
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост, се причините ..
990 ден.
Батерија за биде, MAT, Balletto
81015M
Нема Залиха
Батерија за биде,Главни технички параметри: MAT, Balletto..
1.298 ден.
Loading...
Loading...
Loading...