Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Дворачни Батерии

Дворачни Батерии
Прикажи:
Подреди по:
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, долговечност и доверливост се причините ..
539 ден.
Батерија за мијалник, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85002
Нема Залиха
Батерија за мијалник, Главни технички параметри: керамички вентил, chrom, BALLETTO..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, со правоаголна цевка 20cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85041
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
925 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, ѕидна, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85044
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
689 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, S-цевка 25cm, керамички вентил, chrom, BALLETTO
85042
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост се причините з..
955 ден.
Батерија за мијалник, за студена вода, BALLETTO
85040
Нема Залиха
Безвременски дизајн, полиран хром, широк избор на додатоци, издржливост и доверливост, се причините ..
990 ден.
Loading...
Loading...
Loading...