Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Sonаta

Sonаta
Прикажи:
Подреди по:
Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 40mm, chrom, SONATA
84416
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија кујнска за мијалник, закривена цевка, 40mm, chrom, SONATA..
Прашај за Цена
Батерија за туш, 150mm, 40mm, chrom, SONATA
84405
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија за туш, 150mm, 40mm, chrom, SONATA..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, закривена цевка 20cm, 40mm, chrom, SONATA
84411
Нема Залиха
Главни технички параметри:Батерија за мијалник/садопер, ѕидна, 150mm, закривена цевка 20cm, 40mm, ch..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник, цевка 20cm, 40mm, chrom, SONATA
84401
Нема Залиха
Главни технички параметри: цевка 20cm кертриџ, 40mm, материјал: хром ..
Прашај за Цена
Батерија за мијалник  телескопска, со туш, 40mm, chrom, SONATA
84420
Нема Залиха
Главни технички параметри: прекинувач. нормал/туш кертриџ: 40mm материјал: chrom ..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...