Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Авто опрема

Авто опрема
Прикажи:
Подреди по:
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ четките се погодни за разни работи за чистење во домот и работилницата; на пр. ..
699 ден.
Пиштолот за издувување е наменет за брзо чистење на големи површини. Долгиот продолжеток овозможува ..
349 ден.
Наменет е за лесно полнење со компримиран воздух, како гуми на возила и сл. Главни технички параметр..
770 ден.
Активна пена со високо разтворлива моќ. За чистење на енетериери на возила, стакла, огледала, тексти..
270 ден.
Главни технички параметри: 250PSI/1,7MPa опис: манометар, должина на напојувачки кабел 3m, прик..
699 ден.
Полначот е дизајниран за да полни 12V или 6V оловни батерии/акумулатори со WET и калциум, МФ VRLA ба..
3.890 ден.
Главни технички параметри: 5m x 35mm, max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална сила на опт..
869 ден.
Loading...
Loading...
Loading...