Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Компресори и пумпи

 Компресори и пумпи
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 250PSI/1,7MPa опис: манометар, должина на напојувачки кабел 3m, прик..
599 ден.
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ содржи ротирачки четки управувани од млаз вода ТЕХНИЧКИ ПАРАМЕТРИ: може да с..
899 ден.
Технички параметри: 12V DC приклучок за запалка за цигари, 2,8m кабел, 65cm должина на кабел, предуп..
3.699 ден. 3.190 ден.
КАРАКТЕРИСТИКИ Компресор за полнење со позадиско осветлен дисплеј е дизајниран за проверка и на..
3.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...