Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Еластични јажиња и Затезни ленти за товар

Еластични јажиња и Затезни ленти за товар
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.500kg, сила на оптегнување 500daN,  материјал: PES Po..
349 ден.
Главни технички параметри: 5m x 35mm, max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална сила на опт..
869 ден.
Главни техички параметри: материјал PES(Полиестер),димензии 6m x 50mm, max. тежина 4000kg станд..
1.250 ден.
Главни технички параметри: 5m x 25mm, сет 2пар. max.800kg опис: сила на оптегнување LC: 800dakN, нор..
739 ден.
Главни технички параметри: челични куки на краевите, 4m x 50mm, max. влечна сила 2800kg, матери..
490 ден.
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.800kg опис: сила на оптегнување : 800daN, нормална сила на..
399 ден.
Ремен за затегање, со крцкало, 5m x 25mm, max. 500kg, EXTOL CRAFT
96700
Нема Залиха
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max.500kg, сила на оптегнување 500daN,  материјал: PES Po..
Прашај за Цена
Ремен за затегање, со крцкало, 5m x 25mm, max. 150kg, EXTOL CRAFT
9680
Нема Залиха
Главни технички параметри: 5m x 25mm, max. 150kg, без закачалки. ..
145 ден.
Ремен за затегање товар, 10m x 50mm, max. 4000kg, EXTOL PREMIUM
8861155
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал PES(Полиестер), димензии 10m x 50mm, max. тежина 4000kg, сила н..
1.390 ден.
Ремен за затегање товар со куки, 3m x 50mm, max.4000kg
8861151
Нема Залиха
Главни технички параметри: материјал PES(Полиестер), димензии 3m x 50mm, max. тежина 4000kg, сила на..
1.050 ден.
Ремен за затегање со кука и крцкало, 8mx35mm, сет 2пар. max.2000kg
8861146
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8m x 35mm, сет 2пар. max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална с..
Прашај за Цена
Ремен за затегање со кука и крцкало, 8mx35mm, max. 2000kg,
8861143
Нема Залиха
Главни технички параметри: 8m x 35mm, max.2t опис: сила на оптегнување LC: 2kN, нормална сила на опт..
Прашај за Цена
Loading...
Loading...
Loading...