Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Пиштоли за пумпање и издувување

Пиштоли за пумпање и издувување
Прикажи:
Подреди по:
Пиштолот за издувување е наменет за брзо чистење на големи површини. Долгиот продолжеток овозможува ..
349 ден.
Наменет е за лесно полнење со компримиран воздух, како гуми на возила и сл. Главни технички параметр..
770 ден.
Главни технички параметри: должина 10cm, max. работен притисок  9bar (0,9MPa)max.проток на возд..
349 ден.
Главни технички параметри:: max 8 bar (0.8 MPa) опис: пиштол за издувување, пиштол за пумпање с..
1.290 ден.
Главни технички параметри:: max 8 bar (0.8 MPa) опис: пиштол за фарбање, пиштол за издувување, ..
2.890 ден.
Loading...
Loading...
Loading...