Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Полирање

 Полирање
Прикажи:
Подреди по:
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
549 ден. 494 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
499 ден. 449 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
499 ден. 449 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
469 ден. 422 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
499 ден. 449 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
499 ден. 449 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
399 ден. 359 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за поправка на умерено оштетен лак. Исто така се к..
559 ден. 503 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
449 ден. 404 ден.
Диск за полирање од сунѓер, специјално дизајниран за агресивно полирање и ретуширање на длабоки греб..
589 ден. 530 ден.
Многу мек конусен сунѓер за завршна обработка за конечно полирање до апсолутен сјај и за нанесување ..
349 ден. 314 ден.
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Абразивни исечоци може да се користат во работи за чистење на домаќинствата как..
499 ден.
Конус за полирање од сунѓер наменет специјално за агресивно брусење и ретуширање на длабоки гребнати..
349 ден. 314 ден.
Универзален и повеќенаменски диск за полирање од сунѓер, дизајниран за едностепено полирање за да се..
529 ден. 476 ден.
Многу мек диск за финално полирање до апсолутен сјај и за нанесување течни восоци и конзерванси. Со ..
479 ден. 431 ден.
Loading...
Loading...
Loading...