Ресетирај
Цена
Достапност
Брендови

Турпии и Стругала

Турпии и Стругала
Прикажи:
Подреди по:
Главни технички параметри: употреба: гипскартон, дрво, пластика, мек метал итн.димензии: 60x40mm опи..
107 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 24mm x 5..
259 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
229 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
189 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Материјал Т12. 200mm ..
249 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 24,5mm x..
239 ден.
Со ергономска дршка направена од мека TPR гума и отвор за закачување. Димензии 250mm x 9,5mm. М..
189 ден.
Дијамантски иглени турпии, сет 6пар, 160mm, рамна турпија, полу-кружна,триаголна, кружна, квадратна,..
439 ден.
Главни технички параметри:  пластично тело, сечива од нерѓосувачки челик (2 парчиња) ..
449 ден.
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ Сечилата се изработени од екстра тврд материјал HSS M35 (5% Co) со цврстина од ..
890 ден.
Турпија четиристрана за метал, 200MM SK2, EXTOL PREMIUM
8803606
Нема Залиха
ГЛАВНИ ПРИДОБИВКИ вкрстено расекување на средна грубост (бр. 2) за вообичаени потреби за пилање в..
169 ден.
Стругалка  , 250x40mm, за гипскартон, дрво, пластика, меки метали и др., EXTOL PREMIUM
8847105
Нема Залиха
Главни технички параметри: 250x40mm употреба: за гипскартон, дрво, пластика, меки метали. Норми: T&U..
490 ден.
Loading...
Loading...
Loading...